Versnelde-excel-training - ExcelStudie

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Excel speedtraining

Excelstudie biedt ook een versnelde training aan.

Voor de beginneling die zo snel mogelijk zo veel mogelijk wil weten of als opfriscursus voor de gevorderde bij wie de kennis is weggezakt.

Omdat er een zeer breed spectrum is in kennisbehoefte wordt deze training aangeboden als maatwerk, afgestemd op de persoonlijke doelstellingen. Stuur ons een e-mail waarin u aangeeft wat u verwacht van de speedtraining en wij zorgen voor een module op maat, met de juiste voorbeelden en oefeningen. Dat kan zowel bij u thuis, op het werk of bij ons op locatie, Noordwijk - Bollenstreek.

De oefeningen kunt u na de training op uw gemak maken en naar ons terug sturen voor feedback of commentaar. Dit zit bij het tarief inbegrepen.

De prijs van een speedtraining bedraagt 55 euro per persoon voor een module van anderhalf uur (exclusief 21% btw). Bent u met meerdere personen dan komt er voor iedere deelnemer 20 euro (exclusief 21% btw) bij. Dus als u met zijn tweëen bent, kost de speedtraining u beiden niet meer dan 75 euro (exclusief 21% btw). Tot twintig km in een straal van om Leiden, zijn reiskosten inbegrepen (boven de twintig 19 cent per kilometer).

Vragen of opmerkingen? Mail ons: info@excelstudie.nl. Of plaats een berichtje op onze Facebookpagina. We twitteren ook!

(c) 2016 TH83

                  


 
TH83 Copyright 2016 (c)
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu