Training - ExcelStudie

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Exceltraining

Excelstudie biedt voor Excel drie soorten training aan voor ieder niveau.

Een vierde cursus (VBA Excel) is nog in de maak.

Zie onderstaande tabbladen voor meer details over de inhoud van de trainingen.

Oefening baart kunst

Het principe achter de training is; oefening baart kunst! Daarom leggen we ook de nadruk op het woord training. De syllabus is voorzien van voldoende oefenmateriaal. Daardoor kun je eventueel thuis flink dooroefenen en gebruik maken van de supportfunctie die je aangeboden wordt als onderdeel van ons trainingaanbod.

Hoe en waar

De training kan zowel 'on the job' individueel of klassikaal worden aangeboden bij uw onderneming of bij je thuis. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van een syllabus. Tevens kan de cursist via e-mail, telefoon of facebook na de cursus vrijwe; onbeperkt support verwachten. Bij voorkeur via facebook zodat iedereen van de vragen kan profiteren. Op kleine schaal (1 of 2 personen) kunnen wij ook een training bij ons in Noordwijk - Bollenstreek (Zuid Holland) faciliteren.

Kosten

Alle trainingen worden voor het standaardtarief van 200 euro p.p. per dag aangeboden (excl. BTW). Maar de tarieven worden aantrekkelijker bij meer deelnemers, en/of als het gehele pakket in één keer (in 3 dagen) wordt gevolgd.
Kijk op onze pagina Tarieven voor meer informatie.

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over eXcelstudie, neem dan contact met ons op.
De alfa-training is voor de ultieme beginner van Excel. Iemand die voor de eerste keer een spreadsheet ziet. De taakbalk is een rijstebrij van terminologie en je hebt geen idee waar je moet beginnen. Met moeite lukt het je - bij wijze van spreken - om twee getallen op te tellen.

Deze stoomtraining helpt je in één dag op weg door Excel. Je leert over de structuur van Excel en haar belangrijkste basisfuncties. Na deze training kun je handige rekenbladen maken, mooi opmaken en afdrukken. Je gaat aan de slag met een aantal opdrachten om deze handige superrekenmachine efficient en effectief te leren gebruiken.

Duur: Van 9:00 tot 17:00 (maar flexibel afhankelijk van behoefte)
Kosten: 200 euro (excl. BTW) p.p.
Bij meerdere deelnemers worden de tarieven nog aantrekkelijker. Kijk op onze tarievenpagina voor meer informatie.

Inbegrepen
  • Alfa-syllabus
  • Support na de cursus middels e-mail, telefoon of facebook
  • Recht op een terugkom-halve-dag voor slechts 60 euro


                  


 
TH83 Copyright 2016 (c)
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu